Vacuum AC contactors

O le faatinoga o le potu tineia arc vacuum e fuafua ai le faatinoga o le contactor, ma o uiga faainisinia o contactor lava ia e fuafua ai foi le faatinoga o le arc tineia potu. o le potu tineia vacuum arc fetaui.

Muamua, o le vaʻavaʻai muamua i le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi. Pe a galue le potu tineia a le vacuum arc e aunoa ma se malosi i fafo, o fesoʻotaʻiga malosi e vavalalata ma fesoʻotaʻiga static i lalo o le gaioiga o le mamafa o le ea, lea e taʻua o le malosi autistic. O le tele o le malosi e faalagolago. i luga o le uafu vaega fa'alava o le pito.E masani lava, e le mafai e le malosi tapuni ona faʻamaonia le fesoʻotaʻiga eletise agavaa i le va o fesoʻotaʻiga malosi ma static o le potu tineia arc vacuum, ma o se mamafa i fafo e superimposed.O le tele o lenei mamafa e faalagolago i mea e tolu: a.Le fua fa'atatau o le potu arc;e.Le mea fa'afeso'ota'i potu arc;i.Repulsion eletise i le va o fesoʻotaʻiga faʻamalosi ma faʻamalosi pe a tapunia le potu arc. E tusa ai ma nei mea e filifili ai le faʻaogaina talafeagai o le mamafa, o le malosi tapunia ma le mamafa o fafo e taʻua o le faʻafesoʻotaʻi o le ulu faʻafesoʻotaʻi, e taʻua foi o le faʻamalosi faʻamau.

2. O le matafaioi a le faʻamalosi faʻamau i luga o le faʻafesoʻotaʻi. Faʻamautu faʻamautu, Faʻamautinoa le faʻafesoʻotaʻi agavaʻa i le va o fesoʻotaʻiga malosi ma faʻamau o le potu tineia arc, Faʻafesoʻotaʻi teteʻe e mafai ona fuaina e se resistor matagaluega;Fesoʻotaʻiga faʻamautu talafeagai, E mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le faʻamautuina o le vevela vevela o le potu tineia a le vacuum arc, E mafai ona faʻatoʻilaloina le faʻafefe i le va o fesoʻotaʻiga i le tulaga maualuga o loʻo i ai nei, Ina ia mautinoa le tapunia atoatoa e aunoa ma le faʻaleagaina, O lona uiga, o le a le pipii le fesoʻotaʻiga. oti;Feso'ota'iga fa'agata fa'agata, E mafai ona fa'aitiitia le fa'aitiitia, Le malosi o le a'afiaga e mafua ai le fa'afeso'ota'i pe a tapuni, Fa'asa'o e le malosi e mafai ona fa'amama;Fesoʻotaʻiga faʻamautu talafeagai, I le faʻaogaina e fesuiaʻi uiga, Pe a fetaui le mamafa o le terminal i manaʻoga, O le faʻafesoʻotaʻi faʻapipiʻi tautotogo e tele foi, E tele foi le malosi malosi, E faʻateleina le saoasaoa muamua o le faitotoa fesuiaʻi, Faʻaitiitia le taimi afi afi ma fa'aleleia le gafatia o sui.

Tolu, o le faʻamatalaga ma le galuega o le overtravel.Soʻo se masini gaogao e tapunia i le overstroke mode, pe a tapunia, o fesoʻotaʻiga malosi e le mafai ona agai i luma pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga static, ae o le mamafa i le va o fesoʻotaʻiga malosi e manaʻomia. tautotogo.A fetaui le gaioiga ma le gaioiga, o le malosi i luga o le puna faʻafesoʻotaʻi o le a faʻaauau pea ona gaoioi.O le mamao faʻafefe i le taimi o le gaioiga o le faʻamalosi faʻamalosi o le puna faʻafesoʻotaʻi, o le overstroke. I le faʻaopoopoga i le faʻateleina o le saoasaoa muamua o le ki, o le overstroke e lua galuega taua: a.O le malosi o le puna faʻafesoʻotaʻi e tuʻuina atu i le faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi i le va o fesoʻotaʻiga e faʻafetaui ai manaʻoga o le gaioiga;e.A maeʻa le umi o le faʻaogaina o le tagata faʻafesoʻotaʻi, o le a mu le fesoʻotaʻiga ma faʻaitiitia le mafiafia atoa o fesoʻotaʻiga.Afai e mautinoa le overstroke talafeagai, e mafai ona faia e se faʻamalosi faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi gaogao galuega masani. fiti tapunia, pe a uma le gaoioiga overstroke, o le mamafa o le terminal e fetaui ma manaoga mamanu.

Fa, o le faʻamatalaga o le tapuni taimi ma le tapuni taimi ma le aʻafiaga o le umi o le taimi i le faʻatinoga o suiga.


Taimi meli: Me-11-2022