E tolu vaega ole eletise ole a fa'atapula'aina ile sone fa'apisinisi uma a Saina

talafou3

Talu ai nei, o le tele o nofoaga i le salafa o le atunuʻu e faʻatapulaʻaina le eletise ma le gaosiga. I le avea ai o se tasi o vaega sili ona malosi o le atinaʻeina o le tamaoaiga i Saina, o le Yangtze River Delta e leai se faʻalavelave.

O faiga tutusa e aofia ai le faaleleia o fuafuaga, tuu ia lava le taimi mo pisinisi;faʻateleina le saʻo, fetuutuunai le faasologa o le lisi o le eletise, taulaʻi i le faʻamautinoaina o le maualuga o punaoa ma le faʻaogaina o le malosi, o fesoʻotaʻiga autu o le filifili alamanuia ma le faʻaitiitia o uta o le a mafua ai le lamatiaga tele o le saogalemu, faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o le malosi, maualuga le faʻaaogaina ma le maualalo o pisinisi maualalo;faʻaleleia le saʻo, faʻatulagaina pisinisi uma pisinisi e faʻaitiitia ai le mamafa e aunoa ma le afaina o le gaosiga.

E taua le matauina o manaoga "i totonu o le pepa o loʻo faʻamaonia ai le faʻatonuga", ma taumafai mo le faʻatonuina o le faʻatupuina o le eletise tuusaunoaga mo pisinisi e fetaui ma le atinaʻe lanu meamata e pei o le "fale gaosimea lanumeamata", "zero carbon factory" ma suʻesuʻega sili ona lelei.

O le lautele o pisinisi tapuni e 322 tulaga maualuga-voltage pisinisi ma laʻasaga 4 ma 3 o loʻo aofia ai i le lisi faʻatonuina o le eletise;1001 atinaʻe eletise maualalo maualalo i totonu o le eria o loʻo aofia ai i le tapuni polokalame. Laasaga 2 ma le laʻasaga 1 atinaʻe o loʻo aofia i le lisi o le faʻaogaina lelei o le eletise e tatau ona faʻatinoina le faʻaogaina o le eletise e ala i le faʻaogaina o le malologa poʻo le aloese mai le tumutumu, ma o le fuafuaga e tatau ona faʻatulagaina ma logo ese.

I lea tulaga, o le malo tutotonu e faʻatauaina tele i ai.Talu ai nei, na faia ai e le fono faʻapitoa a le Fono a le Setete ni fuafuaga mo le faʻateleina o le gaosiga o le malosi ma le tuʻuina atu.O matagaluega talafeagai ua faʻatinoina ma le malosi le agaga o le fonotaga ma vave faʻalauiloaina se faasologa o suiga ma faiga e faʻamautinoa ai le tuʻuina atu ma le faʻamautuina o tau. i luga o le tamaoaiga o le a faaitiitia foi.


Taimi meli: Oke-20-2021